Heftyes Basecamp vinter 4-7.2019
Dette er helgen for deg som har lyst til å teste ut toppturmulighetene og andre vinteraktiviteter i området rundt Eidsbugarden. På kveldene vil det bli lagt opp til spennende foredrag, underholdning og sosialt samvær.

Vårt fokus er at dette skal være en helg der du har mulighet til å teste dine egne grenser og ferdigheter, nye toppturer, nytt utstyr, nye aktiviteter og samtidig bli kjent med masse nye mennesker som du kan høste erfaringer fra og kanskje dra på flere turer sammen med. Kom tilbake etter en heftig tur eller et nyttig kurs og blir med på en hyggelig afterski i solveggen. Lørdag kveld blir det en skikkelig fest i vår legendariske Bar Heftye.


Program og aktiviteter

For de som ikke har så mye erfaring med toppturer vinterstid, vil det være mulig å teste både utstyr og ferdigheter i nærområdet rundt Eidsbugarden. Vi legger opp til fellesturer til toppene rett ved Eidsbugarden. På disse turene har du mulighet til å teste det siste innen utstyr fra våre samarbeidspartnere. Du vil også få hjelp til justering av utstyr og en innføring ulike teknikker.

For de som ønsker å dra på litt lengre turer innenfor sikre rammer vil en guidet tur være midt i blinken. Det vil bli guidet tur til ulike mål hver dag, og i løpet av turen vil du få en innføring i gåteknikk, veivalg, skred og kameratredning.

Dersom du ønsker en skikkelig innføring i ferdsel i alpint terreng vil et skredkurs være ditt naturlige valg. Også i år har vi vært så heldige å få med oss Rolf Bergstrøm på laget, og vi legger opp til dagskurs i skred alle dager. Kurset vil ha hovedfokus på sikre veivalg, snøkunnskap, måling av bratthet og kameratredning. .

For de som allerede er drevne i gamet finnes det mange muligheter for flotte turer i nærområdet. Nyt en tur i nydelig terreng uten å gå i kø, kanskje med det siste innen utstyr. Kom tilbake høye på adrenalin og nyt afterski i solveggen, fantastisk mat og en god seng. Perfekt!

Vi oppdaterer program og informasjon fortløpende, meld din interesse for å få med siste nytt. 

Overnatting kan bestilles hos Eidsbugarden Hotell, Fondsbu turisthytte eller Tyinholmen. Det er selvsagt også mulig å bo i telt. 

For ytterligere informasjon om billetter, mat og overnatting besøk vår hjemmeside.
VINJEROCK 2019 18.-23.07

Vinjerock - en hyllest til Aasmund Olavsson Vinje 

Festivalen arrangeres i slutten av Juli hvert år, første festival ble arrangert i 2006. 
Eidsbugarden fylles opp med tusentalls av festivalglade mennesker!

Alle er hjertlig vellkommne inn på hotellet under festivalen.
Enten det er for Frokost, Lunsj eller å danse inn de sene natterstimer i bar Heftye. 

Les mer om festivalen på www.vinjerock.no 

 

Ofte stillte spørsmål 

Har vi ledige rom? 

Vinjerock booker hele hotellet til sin stab og artister, men noen ganger får vi frigjort noen rom!
Dette skjer som regler rett før festivalen.
Vi har venteliste, send en mail til post@eidsbugarden.net dersom du ønsker prøve lykken :) 

Parkering

Mange folk = mange biler, alle oppfordres til å ta shuttlebuss fra Tyinkrysset og inn for de med festivalpass.

 

Festivalpassene slippes i desember!

 

Bilde tatt av Cathrine Dokken